JAUNUMI

Rakstīja andronkuls 19 Dec 2011
Svētdienas rītā, jau pirms pieciem no rīta, Ziemeļkurzemes futbolisti devās ceļā uz Saulkrastiem, kur šogad norisinājās ikgadējais orientēšanās klubu futbola turnīrs. šogad turnīru organizēja OK Kāpa, kas bija parūpējušies par lielisku sporta halli, un profesionāliem tiesnešiem spēļu tiesāšanai.
Līdz šim mums bija veicies šādi:


Šogad mūsu komandā paaudžu maiņa, un iespējams, bijām vienīgā komanda ar dalībnieku sastāvu no jauniešu vecuma līdz veterāniem. Komandā spēlēja - Valdis Karulis, Gatis Žogla, Andris Leja, mūsu ikgadējais leģionārs wink no OK Saldus Guntars Mankuss un jaunā maiņa - Nauris Blumbahs, Sandis Miezītis, kas atzīstami pildīja vārtsarga pienākumus un Ojārs Leja, kas tieši turnīra dienā svinēja savu 15 gadu jubileju.

Apakšgrupas pirmā spēle ar konandu Meridiāns II, kas, lai gan nesa 2. komandas vārdu, likās spēcīgāka par 1. Spēlē izcīnīts neizšķirts 2:2 izglābjoties no nepatīkamā 0:2 spēles gaitā. Šāds rezultāts ieviesa intrigu par izkļūšanu no apakšgrupas, un jo lielāku nozīmi ieguva nākamās spēles.

Nākamā spēle ar OK Auseklis II gan izvērsās vieglāka, rezultāts 7:0 jau runā pats par sevi. te gan jāpiebilst, ka šī bija vienīgā komanda turnīrā, kuras sastāvā spēlēja meitene.

Pēdējā apakšgrupas spēle ar par vieniem no turnīra favorītiem uzskatītajiem OK Kāpa. Šeit gandrīz notika sensācija, jo visu spēli atradāmies vadībā, bet dažas sekundes pirms spēles beigu signāla pretinieku komandas spēlētājam izdevās neatvairāms sitiens, un līdz ar to rezultāts 1:1. Tas nozīmēja, ka esam ierindojušies 2. vietā apakšgrupā, un tālāk jau ceturtdaļfinālā būs jācīnās ar pagājušā gada (un nu jau var teikt ka arī šīgada) uzvarētājiem - OK Ozons.

Šeit līriskai atkāpei jāpiemin, ka raksta autors pirms ceturtdaļfināla spēles attapās ieslēgts ģērbtuvē, un tika izglābts tikai knapi pirms spēles sākuma. laughing

Pati ceturtdaļfināla spēle norisinājās diezgan haotiski un nervozi, kā jau pienākas "pleiofam". Gandrīz nonāca arī līdz dūru izvicināšanai, kas loģiski rezultējās dzeltenajās kartītēs. (:vitjaz:) Galu galā - bezvārtu neizšķirts 0:0. Un likteni bija jāizlemj pēcspēles soda sitieniem. Arī šeit ne uzreiz izdevās noteikt stiprāko, bet galu galā, tomēr, bijām spiesti atzīt OK Ozons pārākumu.

Tādējādi kļuva skaidrs, ka noslēdzošajā spēlē būs jācīnās ar komandu Meridiāns I par 5 -6 vietu. Arī šī spēle no sākuma norisinājās diezgan piesardzīgi, līdz, galu galā viss nostājās savās vietās, un līdz ar Gata tālšāvienu no laukuma centra, varējām svinēt uzvaru ar 4:1. Galarezultātā jāsaka, ka joprojām "turam līmeni", Esam 5. vietā no 14. komandām. thumb
Jauniešiem jāaudzē muskuļi un pieredze, un nākam gad jau būsim vēl augstāk.

Nobeigumā pateiksim paldies kluba "kasei" un s/k Kandava par materiālu atbalstu, Ieviņai V, kas bija mūsu līdzjutēja klātienē tribīnēs un visiem, kas mūs atbalstīja neklātienē pie Live rezultātiem.

Drīzumā organizatori apkopos spēlētāju individuālo statistiku, un arī tur būtu jābūt labiem rezultātiem, jo vārtus guva visi mūsu uzbrucēji, ieskaitot jauno maiņu.
thumb


aivars @ 19 Dec 2011 12:17 pm
Es, kā vecs futbola fans, priecājos no sirds, ka šogad paliek daudz cerīgāka sajūta par nākamo gadu, nekā tas bija pagājušogad, kad beigās visi bija krietni paguruši un tikai Valda spēle vārtos deva tādu kā mierinājumu. Jaunā maiņa - paldies! Un arī kopējais rezultāts izskatās vislabākais " ever".
Vārdu sakot - thumb thumb thumb
aivars @ 19 Dec 2011 12:23 pm
Nebūtu slikti, ja tiktu izsludināts "masters" turnīrs, lai veči arī var izvicināties. wink
andronkuls @ 19 Dec 2011 01:02 pm
šogad jau piedalījās Kāpa Masters komanda, tā ka visas iespējas nākamgad kaut ko uzlikt viņiem pretīm. ;)
Uldis @ 20 Dec 2011 05:11 pm
Malači! 1/4 fināla laikā gaidot LIVE rezultātus intuīcija un sajūtas bija neaprakstāmas:) Nākošais turnīrs jāorganizē Kurzemē, lai cēsiniekiem, madoniekiem utml. kompensētu agro celšanos šogad wink
GuntarsM @ 21 Dec 2011 01:18 pm
Šodien ielikts raksts LOF lapā. Jāatvainojas, ka jau vismaz otro gadu izškirošā brīdī pieviļu komandu. Laikam pieredzes trūkums :) Kopumā noskaņojumam un spēlei nebija nekādas vainas, paldies komandas biedriem!
andronkuls @ 21 Dec 2011 01:31 pm
Vo, snaiperi. thumb
Vārds:
E-mails vai mājaslapa: (nav obligāts)

Smaidiņi: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying thumb 

Ierakstiet šo kodu:
Security



| Aizmirst mani


nākamās sacensības

sacensību kalendārs
aktuāli
poligons
šodien pērk torti
Jāzeps
statistika
atbalstītāji
TNF
LVM
Talsu rajona padome
Dundaga
Ieroci
Vizbulites
Ventspils
Piedzivojumu Parks